ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΥΜΟΥΛΗΣ

Chef

Ο Βασίλης Ψυμούλης σπούδασε στη Σχολή Μαγειρικής Τέχνης του Alpine Center. Τα πρώτα επαγγελματικά του ταξίδια τα πραγματοποίησε σε εστιατόρια Ευρωπαϊκών πόλεων, τα οποία ολοκληρώθηκαν με τη θητεία του στο εστιατόριο του Hilton London Heathrow.

Στην Ελλάδα έχει εργαστεί σε γνωστά εστιατόρια της Αθήνας και της Μυκόνου. Τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης συνεργάζεται με την τρατορία La Pasteria από τη θέση του Executive Chef.

ΧΡΗΣΤΟΣ CHAVEZ

Chef

Ο Χρήστος Chavez γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας από Έλληνες γονείς και σπούδασε στο Institute Gastronomico de Karakas. Οι πρώτες επαγγελματικές του εμπειρίες προέρχονται από εστιατόρια στη Βενεζουέλα, στη Βόρεια Ιταλία και άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

Στην Ελλάδα έχει συμμετάσχει στο μεξικάνικο εστιατόριο Gonzales, στο Jockeys Club, στο εστιατόριο Kuzina και στο εστιατόριο Bar.B.Q. Σήμερα συνεργάζεται με την τρατορία La Pasteria από τη θέση του Executive Chef.

Cucina Italiana

Οι chefs μας εν δράση

Video

Video