Ένα αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο!

Cucina Italiana

Λίγα λόγια για εμάς

Η La Pasteria είναι ένα αυθεντικό Ιταλικό εστιατόριο με προσανατολισμό στο casual dining. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του πριν από 25 χρόνια, το 1995, στο Κολωνάκι επί της οδού Τσακάλωφ. Σήμερα απαριθμεί 16 καταστήματα, εκ των οποίων τα 15 βρίσκονται στην Αθήνα και το 1 στη Θεσσαλονίκη.

Οι πελάτες της La Pasteria απολαμβάνουν μια αυθεντική εμπειρία Ιταλικού φαγητού, σε ένα χαλαρό, ζεστό και ανεπιτήδευτο περιβάλλον με ανοιχτές κουζίνες και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Παραδοσιακές συνταγές ζυμαρικών, Ιταλική πίτσα, φρέσκες σαλάτες, antipasti, πιάτα με κρέας και ψάρι και απολαυστικά επιδόρπια, συνδυάζονται σε ένα ισορροπημένο μενού προετοιμασμένο με τα καλύτερα υλικά.

Τα προϊόντα μας

Pasta & Pizza

Οι δύο βασικές προϊοντικές κατηγορίες της La Pasteria που αναδεικνύουν την ιταλική ταυτότητά της είναι: η pasta και η pizza.

Η pasta αποτελεί “κυρίαρχο ρόλο” στον κατάλογο της La Pasteria, με επιλογές από συνταγές διαχρονικές και “χαραγμένες” στο μυαλό των καταναλωτών μέχρι και πιο εκλεπτυσμένες βγαλμένες από τα βάθη της Ιταλίας.

Από ένα ιταλικό εστιατόριο όμως, δεν θα μπορούσε να λείπει και η περίφημη pizza. Στη La Pasteria, με το νέο ζυμάρι που ωριμάζει για 72 ώρες πριν από το ψήσιμο, όποια και να είναι η επιλογή της pizza, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Antipasti & Insalata

Η La Pasteria διαθέτει ποικιλία από ιδιαίτερες γεύσεις ορεκτικών και σαλατών, προκειμένου να δώσει την χαρακτηριστική «πινελιά» κατά την έναρξη ενός άκρως αυθεντικού ιταλικού γεύματος.


Carne e Pesce

Για εκείνους που επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, η La Pasteria προσφέρει πολλές επιλογές συνταγών με κρέας και ψάρι για να απολαύσουν όλοι μία αυθεντική ιταλική εμπειρία.