ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΥΜΟΥΛΗΣ
Ο chef μας Βασίλης Ψυμούλης, ένας aficionado του καλού κρασιού, έχει μεταφέρει όλη τη γαστρονομική του τέχνη στο menu της La Pasteria. Στον ελεύθερο του χρόνο, λατρεύει να μαζεύει αχινούς με τη βάρκα του και με αυτούς να δημιουργεί μοναδικές γευστικές μακαρονάδες.
Ο chef μας Βασίλης Ψυμούλης, ένας aficionado του καλού κρασιού, έχει μεταφέρει όλη τη γαστρονομική του τέχνη στο menu της La Pasteria. Στον ελεύθερο του χρόνο, λατρεύει να μαζεύει αχινούς με τη βάρκα του και με αυτούς να δημιουργεί μοναδικές γευστικές μακαρονάδες.
Ο chef μας Βασίλης Ψυμούλης, ένας aficionado του καλού κρασιού, έχει μεταφέρει όλη τη γαστρονομική του τέχνη στο menu της La Pasteria. Στον ελεύθερο του χρόνο, λατρεύει να μαζεύει αχινούς με τη βάρκα του και με αυτούς να δημιουργεί μοναδικές γευστικές μακαρονάδες.
Ο chef μας Βασίλης Ψυμούλης, ένας aficionado του καλού κρασιού, έχει μεταφέρει όλη τη γαστρονομική του τέχνη στο menu της La Pasteria. Στον ελεύθερο του χρόνο, λατρεύει να μαζεύει αχινούς με τη βάρκα του και με αυτούς να δημιουργεί μοναδικές γευστικές μακαρονάδες.
ΧΡΗΣΤΟΣ CHAVEZ
Ο chef μας Βασίλης Ψυμούλης, ένας aficionado του καλού κρασιού, έχει μεταφέρει όλη τη γαστρονομική του τέχνη στο menu της La Pasteria. Στον ελεύθερο του χρόνο, λατρεύει να μαζεύει αχινούς με τη βάρκα του και με αυτούς να δημιουργεί μοναδικές γευστικές μακαρονάδες.
Ο chef μας Βασίλης Ψυμούλης, ένας aficionado του καλού κρασιού, έχει μεταφέρει όλη τη γαστρονομική του τέχνη στο menu της La Pasteria. Στον ελεύθερο του χρόνο, λατρεύει να μαζεύει αχινούς με τη βάρκα του και με αυτούς να δημιουργεί μοναδικές γευστικές μακαρονάδες.
Ο chef μας Βασίλης Ψυμούλης, ένας aficionado του καλού κρασιού, έχει μεταφέρει όλη τη γαστρονομική του τέχνη στο menu της La Pasteria. Στον ελεύθερο του χρόνο, λατρεύει να μαζεύει αχινούς με τη βάρκα του και με αυτούς να δημιουργεί μοναδικές γευστικές μακαρονάδες.
Ο chef μας Βασίλης Ψυμούλης, ένας aficionado του καλού κρασιού, έχει μεταφέρει όλη τη γαστρονομική του τέχνη στο menu της La Pasteria. Στον ελεύθερο του χρόνο, λατρεύει να μαζεύει αχινούς με τη βάρκα του και με αυτούς να δημιουργεί μοναδικές γευστικές μακαρονάδες.